Світоліна: Поки моє тіло не дозволяє мені показувати все, на що я здатна

Світоліна: Поки моє тіло не дозволяє мені показувати все, на що я здатна

Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями від свого виступу на Відкритому чемпіонаті США (US Open) у Нью-Йорку.

Еліна Світоліна, зокрема, оцінила свій виступ на турнірах Grand Slam цього року середньо і зауважила, що ще не звикла до змін у своєму тілі й має стати сильнішою фізично.

"Як оцінюю свій виступ на турнірах Grand Slam? Я б сказала, середньо. Я очікувала трохи більше кращих результатів, особливо на Ролан Гаррос і тут теж. Але я програла тим суперницям, які грали насправді в неймовірний теніс проти мене і це були важкі матчі. Так, це засмучує, але я повинна дивитися вперед, повертатися на корт і присвятити час роботі.

Що потрібно змінити? Мені потрібно сісти зі своєю командою і подумати над цим. Думаю, фізично мені потрібно стати набагато сильнішою, оскільки відбулися зміни з моїм тілом. Думаю, необхідно трохи більше часу, ніж я очікувала, щоб пристосуватися до цього, тому що я повинна трохи змінити свій стиль гри. Граючи так само, як і минулого року, я знала, що моє тіло не дозволяє мені показувати все краще, на що я здатна. Я повинна подумати, що маю зробити по-іншому. Зараз це важко сказати, тому що після матчу тобі сумно і ти засмучений.

У цілому мій виступ в американській серії був переконливим, але не настільки хорошим, як мені б хотілося. Я грала чвертьфінал, півфінал в Монреалі, тут четверте коло - це теж непогано. Я показала хороший теніс. Я рухаюся вперед крок за кроком, потроху, що добре, але я хочу вдосконалюватися, хочу бути кращою. На це потрібен час. Я готова до важкої роботи. Те ж саме стосується сезону в Азії. Моя мета - зіграти в Сінгапурі, і я робитиму все, що потрібно, щоб туди потрапити", - цитує Світоліну БТУ.

Також сьома "ракетка" світу розповіла про свої подальші плани.

"Я трохи залишуся в Нью-Йорку. У мене тут є друзі. У мене є трохи часу, щоб подумати, що робити далі. Можливо, зіграю в Токіо. Це залежить від того, як я себе почуватиму. Можливо, поїду побачитися з братом у Лос-Анджелес. Можливо, там займатимуся підготовкою. У мене є кілька варіантів, важко це вирішувати зараз", - сказала Світоліна.

Читайте також: Світоліна не змогла вперше вийти до чвертьфіналу US-Open-2018

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна зупинилася за крок від чвертьфіналу заключного в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США (US Open) у Нью-Йорку з загальним призовим фондом $53 млн. У четвертому раунді змагань посіяна під 7-м номером українська тенісистка у трьох сетах програла 18-й "ракетці" світу Анастасії Севастовій з Латвії з рахунком 3:6, 6:1, 0:6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-