"Барселона" забила вісім м'ячів клубу "Уеска" в матчі чемпіонату Іспанії з футболу

Укрінформ
Футболісти "Барселони" здобули переконливу перемогу над "Уеска" з результатом 8:2 у домашньому матчі третього туру чемпіонату Іспанії.

Рахунок у поєдинку на 3-й хвилині відкрив нападаючий "Уеска" Хуан Каміло Ернандес, також у складі гостей відзначився Алекс Гайяр (42-а хвилина), повідомляє Укрінформ.

У "Барселони" по два м'ячі забили аргентинський нападаючий Ліонель Мессі (16, 61) і уругвайський форвард Луїс Суарес (39, 90), також відзначилися французький півзахисник Усман Дембеле (48), хорватський хавбек Іван Ракітич (52) та іспанський захисник Хорді Альба (81). На 24-й хвилині м'яч у свої ворота забив захисник "Уеска" Хорхе Пулідо.

Мессі, який також віддав дві гольові передачі, став першим гравцем в історії чемпіонату Іспанії, які віддали 150 результативних передач у 21-му столітті. Аргентинець є лідером за гольовими пасами серед усіх діючих футболістів, які виступають за клуби з п'яти кращих (за рейтингом УЄФА) чемпіонатів Європи (Англія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція). Найближчим переслідувачем Мессі за цим показником є ​​іспанський півзахисник лондонського "Челсі" Сеск Фабрегас (143).

Читайте також: "Динамо" програло "Карпатам", "Арсенал" - "Зорі" у футбольній Прем'єр-лізі

"Барселона" здобула третю перемогу в трьох матчах. Каталонський клуб набрав 9 очок і посідає перше місце, випереджаючи мадридський "Реал", в активі якого також 9 очок, за додатковими показниками. "Уеска" з чотирма очками розташувалася на 13-й позиції.

У наступному турі "Барселона" 15 вересня на виїзді зіграє з "Реал Сосьєдадом". "Уеска" 14 вересня прийматиме аутсайдера "Райо Вальєкано"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-