АПЛ: Ярмоленко не допоміг «Вест Гему» уникнути чергової поразки

АПЛ: Ярмоленко не допоміг «Вест Гему» уникнути чергової поразки

Укрінформ
Команда українця поступилася «Вулвергемптону» у компенсований час.

Розпочався  4-й тур англійської прем’єр-ліги (АПЛ). Команда Андрія Ярмоленка «Вест Гем» поступилася «Вулвергемптону» 0:1 і зазнала четвертої поразки поспіль. Про це повідомляє Укрінформ.

«Вест Гем» приймав на своєму полі «Вулвергемптон» і, пропустивши м’яч на 3-й компенсованій хвилині, програв 0:1. У гостей відзначився Траоре. Це четверта поспіль поразка «Вест Гема» в цьому сезоні. Команда посідає в АПЛ останнє місце.

Український півзахисник «Вест Гему» Андрій Ярмоленко знову розпочав матч на лаві запасних. Він вийшов на поле у другому таймі. Результативних дій в його активі досі немає.

Читайте також: Тренер «Вест Гема» впевнений, що Ярмоленко буде дуже корисним для команди

З матчів 4-го туру АПЛ, які вже закінчились, відзначимо гостьову перемогу «Ліверпуля» над «Лестером» 2:1. А також домашню перемогу «Челсі», який обіграв «Борнмут» 2:0. «Ліверпуль» та «Челсі» виграли четвертий матч в сезоні і лідирують в АПЛ.

Сьогодні о 19:30 «Манчестер Сіті» в 4-у турі АПЛ приймає «Ньюкасл». 2 вересня «Арсенал» зіграє в гостях з «Кардіффом» (15:30), «Манчестер Юнайтед» їде до «Бернлі» (18:00), а «Тоттенгем» - до «Вотфорда» (18:00).  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-