Ігор Суркіс:

Ігор Суркіс: "Динамо" під силу пройти у єврокубкову весну

Укрінформ
Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс прокоментував підсумки жеребкування групової стадії Ліги Європи УЄФА, де українська команда зіграє з казахстанською "Астаною", французьким "Ренном" та чеським "Яблонцем".

Він зізнався, що засмучений вильотом з Ліги чемпіонів, а в Лізі Європи команді під силу зіграти успішно, повідомляє офіційний сайт динамівців. 

Читайте також: Хацкевич: у "Динамо" завдання одне - вихід з групи

"Скажу відверто - я засмучений тим, що ми не потрапили до Ліги чемпіонів, - заявив Ігор Суркіс. - Напевно, усі припустилися помилок - і я, і тренерський штаб, і самі футболісти. "Аякс" продемонстрував, що він сильніший за нас на сьогоднішній день. Тепер нам потрібно гідно грати в Лізі Європи, радувати уболівальників. Я завжди говорив, що краще грати у турнірі, участь в якому ти заслуговуєш, перемагати, а не "хапати зірок з неба" і зазнавати там принизливих поразок. Значить, цього року ми ще не готові грати у Лізі чемпіонів. У нас до кінця трансферного вікна будуть ще деякі придбання. З огляду на ті команди, які дісталися у групі ЛЄ, думаю, нам під силу пройти у єврокубкову весну".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-