Після поразки від «Лейпцига» Юрій Вернидуб подав у відставку

Після поразки від «Лейпцига» Юрій Вернидуб подав у відставку

Укрінформ
Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб після поразки від «Лейпцига» 2:3 в матчі-відповіді плей-офф кваліфікації ЛЄ заявив, що хоче залишити клуб.

Про це повідомляє офіційний сайт «Зорі».

«Хороша гра була. Дуже швидко пропустили. Але знайшли в собі сили, зрівняли рахунок. Думаю, матч був хорошим як з нашого боку, так і з боку «Лейпцига». Десь більше пощастило супернику. Пенальті... На розсуд судді. У нас був такий самий момент в домашній грі з «Десною», коли м'яч відскочив від поля і потрапив в руку. Суддя сказав, що такі пенальті не ставляться. Тут рефері з Голландії поставив одинадцятиметровий удар. Щось ще говорити не хочеться.

Я вдячний всій команді, вдячний «Зорі», за проведені в клубі 9 років. Думаю, час робити паузу. Сподіваюся, це піде на користь клубу. Я як головний тренер, не виконав завдання. Ми не вийшли в груповий етап. Плюс не дуже вдалий виступ у внутрішньому чемпіонаті. Після повернення до Києва завтра  зустрінусь з президентом. Думаю, ми поговоримо, і я обгрунтую своє рішення.

Читайте також: "Зоря" не змогла вийти у груповий етап Ліги Європи УЄФА

Чи означає це, що я йду у відставку? Думаю що так. Я, як головний тренер відповідаю за результат. Потрібно приймати це рішення. Для себе я прийняв таке рішення. Сподіваюся, що президент клубу Євген Геллер мене теж зрозуміє. Потрібна нова людина, яка стане головним тренером, яка зможе влити нову кров в клуб, в команду і вони почнуть показувати ще кращі результати, ніж ті, яких досягали ми», - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, «Зоря» не зуміла пробитися у груповий етап ЛЄ, поступившись за сумою двох матчів «Лейпцигу» 0:0 і 2:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-