Ліга Європи УЄФА: де дивитися матч

Ліга Європи УЄФА: де дивитися матч "РБ Лейпциг" - "Зоря"

Укрінформ
Футболісти луганської "Зорі" проведуть у четвер, 30 серпня, матч у відповідь вирішальної стадії кваліфікації Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф.

Виїзний поєдинок "Зорі" з німецьким клубом "РБ Лейпциг" на 44-тисячній "Ред Булл Арені" у Лейпцигу о 19.30 покаже телеканал "2+2", повідомляє Укрінформ.

Перша гра у Запоріжжі завершилася внічию 0:0.

"Зоря" намагатиметься зіграти в основній сітці Ліги Європи втретє поспіль. У сезоні 2016/17 підопічні Юрія Вернидуба фінішували четвертими слідом за майбутнім переможцем турніру "Манчестер Юнайтед", "Фенербахче" та "Феєноордом". У кампанії 2017/18 "Зоря" посіла третє місце після "Естерсунда" і "Атлетика", випередивши у підсумку "Герту".

Для створеного 2009 року "РБ Лейпциг" це другий в історії виступ у єврокубках. Торік німецький клуб розпочав свій дебютний сезон у груповому турнірі Ліги чемпіонів. У компанії з "Порту", "Монако" і "Бешикташем" команда з найбільшого міста Саксонії посіла третє місце у квартеті G і продовжила виступ у плей-офф Ліги Європи. В 1/16 фіналу "РБ Лейпциг" пройшов "Наполі" в 1/8 фіналу - "Зеніт", а у чвертьфіналі поступився майбутньому фіналісту "Марселю".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати перших матчів раунду плей-офф

Зустріч "РБ Лейпциг" - "Зоря" обслуговуватимуть рефері з Голландії на чолі з Данні Маккелі.

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового турніру Ліги Європи УЄФА. Жеребкування пройде 31 серпня в Монако.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-