Суд в Казахстані визнав матчі українських тенісистів договірними

Суд в Казахстані визнав матчі українських тенісистів договірними

Укрінформ
Федерація тенісу України відкидає усі звинувачення на адресу Долгополова і Бондаренко.

Міський суд Алмати дозволив букмекерам не виплачувати гравцям ставки за деякі матчі українських тенісистів Олександра Долгополова і Катерини Бондаренко. Про це повідомляє Time.kz.

Під підозру потрапили два поєдинки, які відбулися 20 серпня 2017 року. У цей день Долгополов програв португальцю Тьягу Монтейру на Winston Salem Open - 3:6, 3:6, а Бондаренко поступилася Ані Богдан з Румунії на Connecticut Open - 2:6, 2:6.

Деякі букмекерські контори запідозрили, що матчі носили договірний характер. Внутрішні правила букмекерських компаній свідчать, що якщо є підозра в договірному матчі, то вони мають право не виплачувати виграш.

Читайте також: Тенісист Долгополов переніс операцію і достроково завершив сезон

Прес-секретар Федерації тенісу України Юрій Сосновський вже прокоментував ситуацію, що склалася.

«Будь-які підозри щодо договірних матчів ми розглядаємо лише в тому випадку, якщо нам надходить інформація від Tennis Integrity Unit (TIU). В даному випадку такої не було - минув рік, а TIU ніяких претензій не висунула. Значить, не знайшли нічого кримінального.

І що дивного в поразці Долгополова від Монтейру? Він йому і раніше програвав. Не підходить стиль гри. І Саша, і Катя (вона - останнім часом) можуть програти будь-кому в будь-який момент.

І що, кожна така поразка розцінюється як договірний матч? Гравці не зверталися до федерації з проханням допомогти їм. Мені залишається лише додати, що ми не вважаємо ці матчі договірними», - розповів Сосновський.

Відомо, що Олександр Долгополов відкидає всі звинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-