Визначилися суперники збірної України з пляжного футболу у Суперфіналі Євроліги

Визначилися суперники збірної України з пляжного футболу у Суперфіналі Євроліги

Укрінформ
У німецькому Варнемюнде завершився останній, п'ятий етап регулярного сезону Євроліги-2018 з пляжного футболу. Після нього визначилися всі вісім учасників Суперфіналу і став відомий склад груп на турнірі.

Суперницями збірної України у Суперфіналі Євроліги-2018, що відбудеться в Італії, стали команди Білорусі, Росії та Італії, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"Збірна України потрапила до групи 2, де її суперницями будуть команди Білорусі, Росії та Італії. У групі 1 зіграють збірні Іспанії, Португалії, Швейцарії та Азербайджану. Суперфінал Євроліги пройде 6-9 вересня", - зазначається у повідомленні.

Згідно формату турніру 6-8 вересня команди зіграють груповий раунд. Півфінальних поєдинків не передбачено. Команди, які посядуть перші місця у групах, відразу зійдуться у фінальній грі 9 вересня. Цього ж дня відбудуться стикові матчі за третє, п'яте та сьоме місця. 

Читайте також: Українська команда з Австрії стала переможцем діаспорного чемпіонату світу з футболу

Збірна України розпочне підготовку до Суперфіналу Євроліги 28 серпня. У вівторок підопічні Євгена Варениці проведуть перше тренування у київському Гідропарку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-