Букмекери визначили фавориток Відкритого чемпіонату США з тенісу

Букмекери визначили фавориток Відкритого чемпіонату США з тенісу

Укрінформ
27 серпня в Нью-Йорку стартує 138-й розіграш US Open (Відкритого чемпіонату США з тенісу) - заключного, четвертого в сезоні, турніру серії Grand Slam.

Букмекери "бачать"  головними претендентками на перемогу в одиночному розряді 39-разову переможницю "мейджорів" американку Серену Вільямс та першу "ракетку" світу румунку Симону Халеп. Українка Еліна Світоліна поділяє у цьому списку 6-8-е місця, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill оцінює перемогу Вільямс і Халеп однаковим коефіцієнтом в 7,00. Далі йдуть Анжелік Кербер (Німеччина) - 8,50, Слоан Стівенс (США) - 10,00, Петра Квітова (Чехія) - 15,00, Гарбінє Мугуруса (Іспанія), Медісон Кіз (США) та Еліна Світоліна (Україна) - по 19,00. Замикають десятку чешка Кароліна Плішкова і голландка Кікі Бертенс - по 23.00.

З інших українок до оціночного списку потрапили Леся Цуренко і Катерина Козлова (по 301,00), а також Катерина Бондаренко (501,00).

Нагадаємо, що в жіночому одиночному розряді виступлять одразу шість представниць України. Опоненткою посіяної під 7-м номером Світоліної у першому раунді буде 78-а "ракетка" світу американка Сачія Вікері. Бондаренко на старті зустрінеться з білорускою Вірою Лапко, а Козлова за вихід до другого кола турніру буде боротися з іспанкою Ларою Арруабарреною, Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна свої дебютні матчі в основній сітці турніру серії Grand Slam проведуть проти чешки Кароліни Мухової та Катінки фон Дайхманн з Ліхтенштейну відповідно, а Цуренко другого ігрового дня зустрінеться з Алісон ван Ейтванк з Бельгії.

Читайте також: Рейтинг WTA: Світоліна зберігає 7 місце, Ястремська оновила особистий рекорд

Захищатиме чемпіонський титул у Нью-Йорку американська тенісистка Слоан Стівенс, яка посіяна під 3-м номером.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-