П'ятенко: Для

П'ятенко: Для "Зорі" хорошим підсумком гри проти "Лейпцига" стане рахунок 1:1

Укрінформ
Тренер одеського футбольного клубу "Чорноморець" Володимир П'ятенко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння луганської "Зорі" і німецького "РБ Лепциг".

Володимир П'ятенко, зокрема, відмітив слабкі сторони луганської команди і зазначив, що хорошим підсумком для "Зорі" у цьому поєдинку стане рахунок 1:1.

"Ми недавно грали з "Зорею" і, хочу зауважити, що луганській команді зараз не вистачає зіграності. А ось сил у футболістів "Зорі" досить. Важливо, щоб в протистоянні з більш майстровитим суперником – "Лейпцигом", підопічні Юрія Вернидуба продемонстрували контргру. Таку ж, як у другому матчі з "Брагою". Якщо "Зоря" задіє швидкі фланги і в поєдинок відразу включиться Рафаель, який додає від гри до гри, гостям доведеться непросто.

Вважаю, що у "Зорі" ослабла воротарська позиція. Луїсу Феліпе поки що не вистачає впевненості в своїх силах, а Махарадзе - нерівноцінна заміна Луніну.

Що стосується опонента "Зорі", то зауважу, що "РБ Лейпциг" - не топ-команда, тому вона вкочується в сезон не поступово, а одразу. "Лейпцигу" довелося пройти два етапи кваліфікації Ліги Європи, а значить, зловити їх на розслабленості не вдасться. Німці будуть в тонусі і в хорошій фізичній формі. До того ж, судячи з двох виїзних поєдинків відбору цієї Ліги Європи, "Лейпциг" - дуже прагматична команда, яка не витрачає енергії більше, ніж потрібно. Хорошим підсумком першого матчу для "Зорі" буде рахунок 1:1", - сказав П'ятенко в коментарі zbirna.com

Читайте також: Шевчук: "Зоря" має дуже хороші шанси пройти "РБ Лейпциг"

Нагадаємо, футболісти луганської "Зорі" проведуть у четвер, 23 серпня, перший матч вирішальної стадії кваліфікації Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф. Поєдинок між "Зорею" та німецьким клубом "РБ Лейпциг" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі о 21.30 покаже телеканал "2+2". Поєдинок у відповідь відбудеться 30 серпня на 44-тисячній "Ред Булл Арені" у Лейпцигу і розпочнеться о 19.30. Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Фото: zarya-lugansk.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-