Шевчук:

Шевчук: "Зоря" має дуже хороші шанси пройти "РБ Лейпциг"

Укрінформ
Колишній захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України експерт В'ячеслав Шевчук оцінив шанси луганської "Зорі" на проходження німецького "Лепцига" в плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

В'ячеслав Шевчук, зокрема, зазначив, що "Зоря" показала хорошу гру на попередньому етапі, тому й зараз має "дуже хороші шанси пройти далі".

"РБ Лейпциг" - це один з лідерів чемпіонату Німеччини. Хороша команда, бойова, добротна. Ми знаємо, що "Зоря" останнім часом непогано виступає в Лізі Європи, показала хорошу гру проти "Браги". Вернидуб завжди добре підбирає гравців до лінії атаки, щоб вихід з оборони в атаку був дуже швидкий. Тому я вважаю, що у "Зорі", знову ж таки, дуже хороші шанси пройти далі", - розповів Шевчук у коментарі "Футбол1/2".

Читайте також: Вернидуб: Сподіваюся, в третій спробі "Зорі" пощастить

Нагадаємо, футболісти луганської "Зорі" проведуть у четвер, 23 серпня, перший матч вирішальної стадії кваліфікації Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф. Поєдинок між "Зорею" та німецьким клубом "РБ Лейпциг" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі о 21.30 покаже телеканал "2+2". Поєдинок у відповідь відбудеться 30 серпня на 44-тисячній "Ред Булл Арені" у Лейпцигу і розпочнеться о 19.30. Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Фото: "Трибуна"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-