Вернидуб: Сподіваюся, в третій спробі

Вернидуб: Сподіваюся, в третій спробі "Зорі" пощастить

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з німецьким "Лейпцигом".

Юрій Вернидуб на перед матчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що суперник дуже заможний і має хороших футболістів, але він вірить у свою команду і сподівається, що цього разу вдача буде на боці луганчан.

"Ми всі прекрасно розуміємо, що плей-офф складається з двох матчів і є шанс потрапити в групу. Два рази у нас вже був такий шанс, але, на жаль, двічі ми програвали. Спочатку поступилися в матчі-відповіді "Феєноорду" (4:3), пропустивши на останніх секундах. Потім поступилися "Легії" у Києві (0:1). У Варшаві програвали, але потім зрівняли двічі, однак пропустили третій і "Легія" пройшла далі. Це буде третя спроба. Сподіваюся, що удача буде до нас цього разу більш прихильна. Хоча прекрасно розуміємо, що "РБ Лейпциг" - дуже сильний і заможний суперник. Сподіваюся, що ми готові до цього бою. Постараємося зробити все, для того, щоб в третій спробі пощастило нам. Хоча це буде дуже непросто. Найголовніше - показати гру і отримати той результат, який нам дасть хороший шанс пройти далі.

"Лейпциг" має багато хороших футболістів. У них дуже хороша лінія атаки - збірники Поульсен, Вернер, Огюстен. Останній поки викликався до лав молодіжної збірної Франції, але дуже перспективний. Плюс дуже сильні фланги - гравець збірної Швеції Форсберг. Є дуже сильний опорний півзахисник Камплі, той же Демме. Захисник Сараччі. Мрія будь-якого тренера мати таких футболістів. Але у нас теж досить хлопців, які вміють грати в футбол і віддаватися на полі. Упевнений в кожному з них. Сподіваюся, що вони зроблять все, для того, щоб зробити подарунок собі і вболівальникам і обіграти клуб, який набагато багатше і володіє відмінними футболістами", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: де дивитися матч "Зоря" - "РБ Лейпциг"

Нагадаємо, футболісти луганської "Зорі" проведуть у четвер, 23 серпня, перший матч вирішальної стадії кваліфікації Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф. Поєдинок між "Зорею" та німецьким клубом "РБ Лейпциг" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі о 21.30 покаже телеканал "2+2". Поєдинок у відповідь відбудеться 30 серпня на 44-тисячній "Ред Булл Арені" у Лейпцигу і розпочнеться о 19.30. Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-