US Open: Ілля Марченко програв на старті кваліфікації

US Open: Ілля Марченко програв на старті кваліфікації

Укрінформ
Український тенісист Ілля Марченко програв у першому колі кваліфікації заключного в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США (US Open) у Нью-Йорку.

Поєдинок Ілля Марченко (Україна) - Іво Карлович (Хорватія, 22) першого кола кваліфікації US Open у Нью-Йорку закінчився з рахунком 3:6, 6:7 (7). Про це повідомляє БТУ.

Боротьба на корті тривала майже півтори години. Долю першого сету вирішив один гейм, в якому тенісисти дійшли до брейкпоїнтів: Карлович заробив приховані сетболи при рахунку 4:3, які зумів використати, а потім подав на партію. У другому сеті тенісисти продовжили по черзі брати свої гейми, поки Марченко не отримав приховані сетболи при рахунку 4:4. П'ять шансів на брейк було в українця, але суперник подачу захистив. Марченко вдалося заволодіти перевагою на тайбрейку: 6:2, проте всі сетболів він програв. До кінця зустрічі український тенісист взяв лише один розіграш з наступних восьми.

Читайте також: Тенісист Марченко програв на старті турніру ATP Challenger у Ванкувері

Зазначимо, що 30-річний український тенісист Ілля Марченко взимку переніс операцію на плечі й в нинішньому сезоні поки не зміг здобути перемог на корті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-