Ліга Європи УЄФА: де дивитися матч

Ліга Європи УЄФА: де дивитися матч "Зоря" - "РБ Лейпциг"

Укрінформ
Футболісти луганської "Зорі" проведуть у четвер, 23 серпня, перший матч вирішальної стадії кваліфікації Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф.

Поєдинок між "Зорею" та німецьким клубом "РБ Лейпциг" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі о 21.30 покаже телеканал "2+2", повідомляє Укрінформ.

Команди зустрічаються вперше.

"Зоря" намагатиметься зіграти в основній сітці Ліги Європи втретє поспіль. У сезоні 2016/17 підопічні Юрія Вернидуба фінішували четвертими слідом за майбутнім переможцем турніру "Манчестер Юнайтед", "Фенербахче" та "Феєноордом". У кампанії 2017/18 "Зоря" посіла третє місце після "Естерсунда" і "Атлетика", випередивши у підсумку "Герту".

Для створеного 2009 року "РБ Лейпциг" це другий в історії виступ у єврокубках. Торік німецький клуб розпочав свій дебютний сезон у груповому турнірі Ліги чемпіонів. У компанії з "Порту", "Монако" і "Бешикташем" команда з найбільшого міста Саксонії посіла третє місце у квартеті G і продовжила виступ у плей-офф Ліги Європи. В 1/16 фіналу "РБ Лейпциг" пройшов "Наполі" (0:2, 3:1), в 1/8 фіналу - "Зеніт" (2:1, 1:1), а у чвертьфіналі поступився майбутньому фіналісту "Марселю" (1:0, 2:5).

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на матч Зоря - Лейпциг

Зустріч "Зоря" - "РБ Лейпциг" обслуговуватимуть рефері з Франції на чолі з Бенуа Бастьєном.

Поєдинок у відповідь 30 серпня на 44-тисячній "Ред Булл Арені" у Лейпцигу розпочнеться о 19.30.

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-