Юлія Гьоргес: На українську тенісистку Даяну Ястремську чекає велике майбутнє

Юлія Гьоргес: На українську тенісистку Даяну Ястремську чекає велике майбутнє

Укрінформ
Дев’ята "ракетка" світу німецька тенісистка Юлія Гьоргес поділилася враженнями від перемоги над українкою Даяною Ястремською в другому колі турніру WTA Premier у Нью-Хейвені.

Юлія Гьоргес, зокрема, вважає, що на 18-річну українську тенісистку чекає "велике майбутнє, у неї хороші удари, і вона знає, що потрібно робити на корті".

"Я намагалася просто залишатися сконцентрованою, тому що було вже пізно. Я змогла повернутися в гру в третьому сеті, стала знову показувати свій теніс і трохи відірватися в рахунку від Ястремської. Мені здається, що в кінцівці матчу я використовувала свій досвід, щоб зробити брейк при 5:4, і я рада, що продовжую виступ на турнірі. Вважаю, що на неї чекає велике майбутнє, у неї хороші удари, і вона знає, що потрібно робити на корті.

Я б вважала за краще грати саме такі матчі, в яких потрібно боротися за перемогу і я потребую подібних матчів перед Відкритим чемпіонатом у США", - цитує Гьоргес БТУ.

Читайте також: Даяна Ястремська: Моя мета – потрапити до топ-50 рейтингу WTA

Даяна Ястремська (WTA 104) у другому колі хардового турніру Connecticut Open - WTA Premier у Нью-Хейвені (США) програла німкені Юлії Гьоргес з рахунком 4:6, 6:4, 3:6. Матч тривав довгі 2 години 23 хвилини. На рахунку Ястремської 28 віннерів і 34 невимушених помилки, Гьоргес оформила 24 віннера і зробила 42 невимушені помилки.

На фото: Д.Ястремська/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-