Костюк: Під час матчу з Івахненко стояла сильна спека, але я мала перемагати

Костюк: Під час матчу з Івахненко стояла сильна спека, але я мала перемагати

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк поділилася емоціями після важкої перемоги в першому матчі кваліфікації US Open.

Марта Костюк, зокрема, зазначила, що під час матчу стояла дуже спекотна погода, було важко грати, але спортсмен має проявляти в такі дні характер.

"З першого розіграшу я думала, що програю цей матч. Сьогодні мені було недобре, але так ти і граєш, ти повинен перемагати, навіть в погані дні. Я дуже, дуже щаслива, що виграла, тому що я дуже довгий час не вигравала хороший матч, ще з Вімблдону. Хоча я й провела лише одну гру за цей час, все одно дуже-дуже щаслива.

Сьогодні було дійсно важко, тому що було сонячно і жарко. За останні чотири дні в Нью-Йорку були дощі і не було сонця, тому така спека не стояла. Я не пристосувалася до цієї температурі. Було насправді важко, весь матч я вмирала", - цитує Костюк БТУ

Нагадаємо, 16-річна українська тенісистка Марта Костюк (WTA 133) подолала перший раунд відбору останнього в сезоні турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США (US Open) у Нью-Йорку із загальним призовим фондом $53 млн.

Читайте також: Марта Костюк здобула важку перемогу на старті кваліфікації US Open

На старті кваліфікації вона здобула перемогу над екс-співвітчизницею 25-річною Валентиною Івахненко (WTA 170), а у другому раунді кваліфікації зустрінеться з чешкою ​​Марією Боузковою (WTA 171).  

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-