Баскетбольний клуб

Баскетбольний клуб "Запоріжжя" підписав американського захисника

Відео
Укрінформ
Український баскетбольний клуб "Запоріжжя" завершує комплектацію до сезону підписанням американського захисника Джахада Томаса.

Про це повідомляє офіційний сайт БК "Запоріжжя".

"Американський гравець Джахад Томас наступний сезон проведе у запорізькому клубі. Отже, ще наприкінці серпня БК "Запоріжжя" повністю укомплектував свій склад і має достатньо часу для повноцінної підготовки до нового сезону баскетбольної Суперліги, який стартує на початку жовтня", - йдеться в повідомленні.

Відеопрезентація баскетболіста:

23-річний американський баскетболіст Джахад Томас навчався та грав у коледжі УМАС Лоуелл, де в сезоні-2017/18 набирав у середньому за гру 21,1 очка, робив 8,7 підбирання та 4,0 передачі. Влітку Томас виставляв свою кандидатуру на драфт НБА, де не був обраний жодною командою, тому вирішив спробувати свої сили у Європі. Окрім позиції атакуючого захисника, новачок БК "Запоріжжя" може грати на позиції легкого форварда.

Читайте також: Американський баскетболіст Кристіан Джонс виступатиме за український "Хімік"

Раніше склад команди Валерія Плеханова поповнили ще два легіонери - Майкл Холтон та Кіндал Хілл. Американський форвард Кіндал Хілл уже приєднався до тренувань, а Майкл Холтон та Джахад Томас приїдуть до Запоріжжя наприкінці серпня.

Фото: fbu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-