Даяна Ястремська: Моя мета – потрапити до топ-50 рейтингу WTA

Даяна Ястремська: Моя мета – потрапити до топ-50 рейтингу WTA

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася враженнями від перемоги над 36-ю "ракеткою" світу в першому колі турніру WTA Premier у Нью-Хейвені (США).

Даяна Ястремська (№104 WTA), зокрема, зазначила, що під час матчу проти Даніель Коллінс намагалася стримувати свої емоції і боротися за кожний м’яч.

"Я так схвильована. Це так здорово грати на такому корті. Не очікувала, що вперше ви правильно скажете мої ім'я та прізвище, спасибі. На центральному корті я грала востаннє дуже давно, це божевільні емоції, сподіваюся, що і наступний свій матч тут зіграю. У мене був план на гру перед матчем, але коли я вийшла на корт, то весь план, який залишився, - це боротися за кожен м'яч. Я так нервувала, але потрібно було залишатися спокійною, мені ж нічого втрачати.

Перехід в професійний тур дуже важкий, це зовсім інше в порівнянні з юніорами. Але для цього я тяжко працювала, моя мета - увійти до топ-50", - цитує Ястремську БТУ.

Читайте також: Нью-Хейвен: Ястремська виграла перший матч на турнірах серії WTA Premier

Як повідомляв Укрінформ, 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська упевнено подолала перше коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier (Connecticut Open) в Нью-Хейвені (США) з призовим фондом $799 тис. Протистояння з 36-ю "ракеткою" світу американкою Даніель Коллінс тривало 1 годину 5 хвилин і закінчилося з рахунком 6:0, 6:3. Путівку до чвертьфіналу у другому раунді змагань Ястремська розіграє з 5-ю "сіяною" німкенею Юлією Гьоргес (№9 WTA).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-