Українці перемогли на чемпіонаті Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху

Українці перемогли на чемпіонаті Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху

Укрінформ
Турнір відбувся в Києві.

В Києві відбувся IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху. У фіналах серед жіночих та чоловічих команд перемогли українці. Про це повідомляє Укрінформ.

Подякувати спортсменам та організаторам за видовищні змагання прийшли заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич, Президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич. Микола Даневич відзначив високий змагальний та організаційний рівень: «Дуже дякую збірній Україні за чудову гру і прекрасні емоції! До нас завітали учасники з 14 країн, і ми довели всім, що в Україні відбуваються справжні європейські змагання».

Валерій Сушкевич подякував організаторам, керівництву та власникам OlmekaPlage, на якому пройшли змагання, за прекрасні умови та плідну співпрацю. Також він подякував всім країнам, які завітали на чемпіонат.

Читайте також: Жіноча збірна України з волейболу обіграла Чорногорію у відборі Євро-2019

Нагадаємо, що з 12 по 19 серпня Україна вперше приймала IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху.

Змагання відбулись за підтримки Національного комітету спорту інвалідів України, Міністерства молоді та спорту, Київської міської державної адміністрації.

За чисельністю команд цей чемпіонат - найбільший в історії. У змаганнях взяли участь 15 країн Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-