Вернидуб:

Вернидуб: "Зоря" максимально використає час для підготовки до "Лейпцига"

Відео
Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився враженнями від матчу проти донецького "Олімпіка" в 5-му турі чемпіонату України серед команд Перм’єр-ліги.

Юрій Вернидуб, зокрема, зазначив, що у поєдинку проти "Олімпіка" (0:0) його команда контролювала весь хід матчу, але не реалізувала кілька моментів.

"Хороша була гра. Вважаю, що контролювали весь хід матчу. З нашого боку, зрозуміло, було бажання. Видно, що хлопці досить добре готові фізично. Єдине, не спрацював трохи план на гру, а саме, швидко забити. Бажання було багато. Моменти були у Рафаеля, Караваєва, Тимчика. У другому таймі було важче. У нас було всього лише дві заміни перед грою з "Лейпцигом". Це Артем Гордієнко замість Сіласа і Євген Чеберко замість Богдана Михайличенка. Ми дали їм відпочити.

Я можу тільки подякувати хлопцям, що билися. В кінці могли забити. Шикарний гол міг бути. Не влучив трохи Влад Кочергін. Потрібно терпіти. Найважливіше, що ми на правильному шляху. Є три дні. Потрібно добре відновитися і готуватися до гри з "Лейпцигом", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Також Вернидуб розповів про деякі кадрові проблеми та поділився очікуваннями від майбутньої гри проти "РБ Лепйциг" в рамках плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи.

"Громов поки що не працює навіть в групі. У нього проблема з гомілкостопом. Ми прогнозували 3-4 тижні. Щодо Луїса Феліпе, нічого страшного немає. Десь він має таку статуру... Потрібно краще готуватися. Навіть по грі в Бразі, коли голкіпера зводять судоми, то це дивно. Він від воріт до воріт не бігає. У Луньова є проблема. Я його випустив у грі з "Карпатами" і він отримав травму. У нього, як мінімум, меніск. У вівторок він поїде на операцію до Німеччини. Дуже хочеться, щоб крім меніска більше нічого там не було.

"Лепциг" - дуже серйозна команда. У цієї команди не така довга історія, проте дуже сильні спонсори. Бюджет там величезний. У них кілька футболістів брали участь в чемпіонаті світу за свої збірні. Це говорить про те, що клуб дуже серйозний. Готуватимемося ретельно. А знайомитися конкретно з командою почну завтра з ранку. І ввечері все хлопцям розкажу конкретно. У нас є час на підготовку до цієї важливої ​​гри, і ми повинні максимально його використовувати", - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, 19 серпня футболісти луганської "Зорі" та донецький "Олімпік" зіграли матч 5-го туру УПЛ без голів 0:0.

Читайте також: "Ворскла" обіграла "Маріуполь", "Зоря" поділила очки з "Олімпіком" у Прем'єр-лізі

Відео кращих моментів:

Раніше у кваліфікації Ліги Європи УЄФА "Зоря" пройшла португальську "Брагу" за рахунок більшої кількості голів на виїзді – 1:1 в Запоріжжі та 2:2 у Бразі. У плей-офф раунді кваліфікації ЛЄ "Зоря" зіграє з німецьким клубом "РБ Лейпциг". Матчі відбудуться 23 і 30 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-