У Сумах почався напівмарафон: тисяча городян долають 21 кілометр

У Сумах почався напівмарафон: тисяча городян долають 21 кілометр

Укрінформ
У неділю, 19 серпня, у Сумах центральними вулицями міста проходить третій біговий напівмарафон, учасниками якого стали близько тисячі мешканців та гостей обласного центру.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Подібні заходи у такий, як сьогодні, день, лиш сприяють піднесенню духовної віри. Тож давайте займатись спортом, долучатись до таких спортивних подій, піклуватись про своє здоров’я. Я щиро вдячний кожному, хто виявив бажання сьогодні пробігти хоч мінімальну дистанцію. Це вже перемога, і в першу чергу над самим собою”, – зазначив перед забігом міський голова Сум Олександр Лисенко, привітавши учасників змагань зі святом Преображення Господнього і побажавши кожному із них витримки та наснаги пройти до кінця обрану ним дистанцію.

Як і в попередні роки, для дорослих учасників стартів передбачили дистанції на 3 км, 10 км та 21 км, для дітей – на 300 м (віком до 10 років) та 1 км (до 14 років), 3 км (кольоровий забіг).

Читайте також: У Дніпрі відбувся третій INTERPIPE Dnipro Half Marathon

За словами організаторів, цьогоріч дитячі забіги є безкоштовними, а зона обслуговування спортсменів вийшла на якісно новий рівень.

Стартують учасники забігу з площі Незалежності, де розгорнулась фотозона, влаштовано спортивний ярмарок, організовані заходи для малечі, там же їх чекають і на фініші. На час проведення напівмарафону вулиці, якими проходить його маршрут, перекриті для руху автомобільного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-