Фонсека: «Зоря» виграла заслужено, але «Брага» все одно сильніша

Фонсека: «Зоря» виграла заслужено, але «Брага» все одно сильніша

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» не приховує, що вболівав за португальський клуб.  

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека все одно вважає «Брагу» сильнішою за «Зорю», незважаючи на прохід луганчан в плей-офф кваліфікації ЛЄ. Про це він розповів сайту Tribuna.com.

«Я можу лише привітати «Зорю», тому що вона виграла заслужено. Це була не вдача, а дійсно їх заслуга. Мої щирі вітання «Зорі» та їх тренеру.

Я охарактеризував «Зорю» як команду, яка знаходиться на третьому місці в чемпіонаті України, як команду, яка чудова у своїй грі і показує цікавий футбол. Я сказав, що «Брага» сильніше за «Зорю». І навіть зараз, незважаючи на те, що пройшла «Зоря», я продовжую говорити, що «Брага» сильніше. Навіть Юрій Вернидуб сказав, що «Брага» сильніше.

Читайте також: Вернидуб: Після "Браги" точно дамо бій "Лейпцигу"

Якщо говорити про той факт, що я хотів, щоб «Брага» пройшла далі, то це абсолютно нормально. Це мій колишній клуб, де у мене величезна кількість друзів. Якщо завтра я не буду в «Шахтарі», а «гірники» гратимуть в Португалії, то я абсолютно впевнений, що буду вболівати за «Шахтар», незалежно від тієї команди, з якою він буде зустрічатися», - розповів Фонсека.

Нагадаємо, «Зоря» пройшла «Брагу» в кваліфікації Ліги Європи за рахунок більшої кількості голів на виїзді – 1:1 в Запоріжжі та 2:2 в Бразі. У плей-офф раунді кваліфікації ЛЄ «Зоря» зіграє з німецьким клубом «РБ Лейпциг». Матчі відбудуться 23 і 30 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-