Вернидуб: Після

Вернидуб: Після "Браги" точно дамо бій "Лейпцигу"

Відео
Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився враженнями від виходу команди до заключної стадії відбору Ліги Європи УЄФА - раунду плей-офф.

Юрій Вернидуб на прес-конференції після матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду турніру проти португальської "Браги" (2:2), зокрема, зазначив, що бюджет у суперника разів у 10 більше, але луганчани грають і доводять, що є справжньою командою.

"Передбачав, що гра буде дуже важкою. "Брага" - дуже сильна, хороша команда з хорошим складом і виконавцями. Тому прекрасно розуміли, що тут буде нелегко. Але я вчора сказав хлопцям, що нам діватися нікуди, треба забивати, щоб зрівняти шанси. Це хлопці і зробили. Дуже вдячний всій команді за ставлення, за те, що вони терпіли і добули той результат, який нам дозволяє пройти далі.

"Брага" теж віддала всі сили, щоб виграти цей матч. Однак ми не здавалися до кінця, двічі програючи по рахунку. Зуміли зрівняти шанси, і другий м'яч дозволив нам пройти далі.

Щодо майбутнього поєдинку з "Лейпцигом". Нехай нас вважають не фаворитами, але ми робитимемо свою роботу так, як уміємо. Принаймні, точно дамо бій "Лейпцигу". Бюджет "Браги" разів у 10 більше, ніж наш, але, тим не менш, ми граємо і доводимо, що ми теж команда", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Нагадаємо, футболістам "Зорі" вдалося пробитися до вирішальної стадії відбору Ліги Європи УЄФА. У повторному поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду турніру "Зоря" у гостях зіграла у результативну нічию з португальським клубом "Брага" (2:2, перший матч – 1:1) і за правилом виїзного голу вийшла до заключної стадії відбіркових змагань - раунду плей-офф.

Читайте також: "Зоря" вийшла у раунд плей-офф Ліги Європи УЄФА

Відео кращих моментів:

За вихід до основної сітки Ліги Європи "Зоря" 23 і 30 серпня зустрінеться з німецьким клубом "РБ Лейпциг", який змусив зійти з дистанції румунську "У Крайову" (3:1, 1:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-