Жозе Мораїш очолив львівський футбольний клуб

Жозе Мораїш очолив львівський футбольний клуб "Карпати"

Укрінформ
Багаторічний асистент Жозе Моурінью португальський фахівець Жозе Мануель Феррейра де Мораїш очолив львівський футбольний клуб "Карпати".

Про це повідомляє прес-служба ФК "Карпати".

"Новим головним тренером "Карпат" став відомий португальський спеціаліст Жозе Мануель Феррейра де Мораіш – багаторічний асистент Жозе Моурінью. Разом із ним, Жозе Мораїш працював у "Порто", "Інтері", "Реалі" та "Челсі", де неодноразово вигравав національні чемпіонати та міжнародні трофеї, зокрема, Лігу чемпіонів", - йдеться в повідомленні.

53-річний португальський фахівець Жозе Мораїш тренерську діяльність розпочав із молодіжкою "Бенфіки". У якості головного тренера він працював з "Аль-Шабабом" (Саудівська Аравія), турецьким "Антальяспором", грецьким АЕКом та англійським "Барнслі". 

Читайте також: "Маріуполь" і Федорчук підписали контракт до завершення сезону

Раніше "Карпати" повідомили, що Олег Бойчишин більше не виконує обов’язки головного тренера. Відповідне рішення ухвалив віце-президент клуба Олег Смалійчук. При цьому, керівник клубу сподівається на те, що фахівець прийме пропозицію продовжити співпрацю в "Карпатах" на іншій посаді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-