Теніс: Цуренко зіграє з діючою чемпіонкою турніру в Цинциннаті 15 серпня

Теніс: Цуренко зіграє з діючою чемпіонкою турніру в Цинциннаті 15 серпня

Укрінформ
Став відомий розклад подальших виступів українських тенісисток на турнірі WTA Premier 5 у Цинциннаті (США). Леся Цуренко і Надія Кіченок вийдуть на корти Цинциннаті в середу в рамках другого раунду.

Матч другої "ракетки" України Лесі Цуренко проти діючої чемпіонки "Western & Southern Open" іспанської тенісистки Гарбінє Мугуруси стартує другим запуском в денний сесії на центральному корті (не раніше 20.00 за київським часом). Про це повідомляє БТУ.

Також 15 серпня свій парний матч у Цинциннаті зіграє Надія Кіченок. У дуеті з Анастасією Родіоновою з Австралії вона боротиметься з третіми сіяними чеським дуетом Барбара Стрицова/Андреа Сестини-Главачкова. Цей поєдинок стартує на корті №8 о 19.00 за київським часом.

Читайте також: Цуренко вийшла до другого кола турніру WTA у Цинциннаті

Як повідомляв Укрінформ, друга "ракетка" України Леся Цуренко успішно подолала перше коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 (Western & Southern Open) в Цинциннаті (США) з призовим фондом $2,875 млн. У стартовому протистоянні тенісистка за 1 годину 3 хвилини переграла американку Даніель Роуз Коллінс з рахунком 6:0, 6:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-