Еліна Світоліна: З Кузнєцовою у нас завжди були важкі битви

Еліна Світоліна: З Кузнєцовою у нас завжди були важкі битви

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги над Світланою Кузнєцовою в матчі 2-го кола турніру WTA серії Premier 5 у Цинциннаті (США).

Еліна Світоліна, зокрема, привітала суперницю із поверненням на корт після травми і зазначила, що матчі з Кузнєцовою завжди були важкими.

"Це був дійсно важкий матч, але я цього і чекала, бо Світлана почуває себе впевнено після перемоги в Вашингтоні. Безумовно приємно бачити її повернення в тур після травми. У нас завжди були важкі битви, сьогодні була просто ще одна.

З приводу наступного кола, то я бачила кілька матчів Аманди Анісімової, коли вона грала в Індіан-Веллсі, тому я знаю, який у неї стиль гри. Вона дуже потужно б'є по м'ячу, я маю бути до цього готова. А з Петрою Мартич ми грали кілька разів. Останній, думаю, був у Римі. Це два різних гравці, два різні стилі гри - подивимося, хто виграє, і до матчу з тою тенісисткою я і буду готова". – цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна обіграла Кузнєцову і вийшла до третього кола турніру WTA у Цинциннаті

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна успішно подолала друге коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 (Western & Southern Open) в Цинциннаті (США) з призовим фондом $2,875 млн. Протистояння з росіянкою Світланою Кузнєцовою, яке тривало 2 години 43 хвилини, Світоліна виграла з рахунком 7:6 (7:1), 4:6, 6:4, 

Відео кращих моментів:

У третьому раунді змагань посіяна під 5-м номером Світоліна зіграє з переможцем матчу Аманда Анісімова (США) - Петра Мартич (Хорватія).

Фото: WTA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-