Футболіст Маріо Манджукич завершив кар’єру в збірній Хорватії

Футболіст Маріо Манджукич завершив кар’єру в збірній Хорватії

Укрінформ
Хорватська футбольна зірка Маріо Манджукич оголосив про завершення кар'єри в національній збірній.

Про це 32-річний форвард італійського "Ювентуса" повідомив своїм уболівальникам в Instagram.

"Шановні вболівальники. Прийшов час сказати ці слова. Я покидаю збірну Хорватії. Оскільки срібло мундіалю додало мені нової енергії, мені стало легше прийняти це складне рішення. Ми пережили наші мрії, досягли історичного успіху і відчули неймовірну любов уболівальників. Цей місяць став найбільш пам'ятним в моїй кар'єрі. Це була неймовірна подорож і краще повернення додому.

За весь цей час я зустрічався, грав і працював з багатьма чудовими людьми, товаришами по команді, персоналом, тренерами. У всіх нас була одна мета - віддати все заради успіху Хорватії. Я дякую всім, тому що кожен в якійсь мірі залишив слід у моїй кар'єрі. Поруч зі мною ви завжди були моїми близькими друзями. З сьогоднішнього дня я буду з вами, серед найвідоміших хорватських фанатів", - цитує Манджукича footballua.tv

Читайте також: Визначилися всі учасники раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Зазначимо, що свої виступи Маріо Манджукич завершив на позначці у 89 зіграних матчів і 33 забитих м’ячів за збірну Хорватії. Форвард захищав кольори національної збірної з 2007 року, а останній матч провів у фіналі чемпіонату світу.

Фото: HNS-CFF.HR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-