"Зоря" вирушила до Португалії на матч із "Брагою" у відборі Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
Делегація луганського футбольного клубу "Зоря" вирушила до Португалії на матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА проти "Браги".

Вранці 15 серпня луганська команда вирушила до Португалії з Києва чартерним рейсом. Про це повідомляє прес-служба ФК "Зоря".

Час в повітрі складе більше п'яти годин. Оскільки різниця в часі становить дві години, то до португальського Порту "Зоря" прибуде вже після 12-ї години, звідки автобусом добереться до Браги.

Передматчева прес-конференція головного тренера "Зорі" Юрія Вернидуба і одного з гравців команди відбудеться о 19.30, а о 20.00 стартує передматчеве тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для медіа.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на гостьові матчі "Маріуполя" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, протистояння між "Брагою" і "Зорею" розпочнеться 16 серпня на стадіоні "Брага Мунісіпал" о 22.30 за київським часом. Гру покаже телеканал "2+2". У домашній зустрічі луганчани зіграли внічию з португальською "Брагою" (1:1). У Запоріжжі на 69-й хвилині рахунок відкрив Рікарду Орта, через три хвилини рівновагу відновив півзахисник збірної України Олександр Караваєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-