Президент

Президент "Славії" на емоціях запропонував звільнити Григорія Суркіса

Укрінформ
Президент чеського футбольного клубу "Славія" Ярослав Тврдик висловив невдоволення суддівством у матчі з київським "Динамо" (0:2), який відбувся 14 серпня на стадіоні НСК "Олімпійський".

Голова ради директорів "Славії" Ярослав Тврдик у своєму Twitter, зокрема, зазначив, що судді вплинули на результати обох таймів і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повинен піти у відставку.

"Судді вплинули на результат обох таймів. Віце-президент Григорій Суркіс повинен піти у відставку, і в УЄФА не повинні дивуватися тому, що фанати скандують певні речі в його адресу. Я пишаюся нашою командою, і ми продовжимо працювати в тому ж дусі. Я б не хотів, щоб "Славія" грала і перемагала, як "Динамо". Спасибі уболівальникам за підтримку", - цитує Тврдика Sport Arena

Пізніше стало відомо, що Тврдик видалив свої повідомлення. Президент "Славії" висловив жаль про свій вчинок, який він зробив на емоціях. 

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" перемогли 14 серпня у повторному матч 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів чеську "Славію" з рахунком 2:0 (перша зустріч – 1:1). Ключовими епізодами футбольного поєдинку в Києві стали не зарахований гол у ворота "Динамо" в першому таймі, а також другий м'яч у виконанні Артема Бесєдіна, який міг бути скасований через положення поза грою.

Читайте також: Пиварич: "Славія" багато фолила і в Празі, і в Києві

У плей-офф відбору путівку до основної сітки найпрестижнішого клубного турніру континенту "Динамо" розіграє з голландським "Аяксом", який після виїзної нічиєї у Льєжі з бельгійським "Стандартом" (2:2) здобув переконливу перемогу в Амстердамі з рахунком 3:0. Перша гра 21 серпня пройде в Амстердамі, повторна відбудеться 28 серпня у Києві.

Фото: MAFRA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-