Наставник ФК

Наставник ФК "Львів" Жілмар хоче отримати українське громадянство

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Львів" бразилець Жілмар розповів про амбітні плани на сезон-2018/19 в українському чемпіонаті.

Жілмар, зокрема, зазначив, що вважає Україну своїм другим домом і займається питанням отримання українського громадянства.

"Взяти українське громадянство? Звичайно. У мене є бажання, і я займаюся цим питанням. Україна - мій другий дім. Вперше я приїхав до України вісім років тому, хоча останні чотири роки і був в роз'їздах. Перше, що кинулося в очі: незважаючи на політичну обстановку, фінансове становище народу, люди на вулицях посміхаються і дуже привітні. Подобається, як мене прийняли у "Львові", тепло згадують і в Запоріжжі, де я працював в "Металурзі". Всі говорять: добре, що повернувся. Чесно кажучи, не міг і мріяти про такий прийом", - сказав Жілмар в інтерв’ю Segodnya.ua.

Читайте також: Бразильський тренер ФК «Львів» пообіцяв, що його команда боротиметься за медалі

Також наставник ФК "Львів" прокоментував свій вислів, що його футбольна команда складе конкуренцію "Динамо" і "Шахтарю" в домашньому чемпіонаті: "Звичайно. Я на 100 відсотків упевнений, що боротимемося з лідерами. Я вірю в нашу команду і нашу роботу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-