Тенісист Марченко програв на старті  турніру ATP Challenger у Ванкувері

Тенісист Марченко програв на старті турніру ATP Challenger у Ванкувері

Укрінформ
Український тенісист Ілля Марченко програв на старті турніру ATP Challenger у Ванкувері (Канада) сьомій "ракетці" світу.

Тенісист Ілля Івашка з Білорусі обіграв українця в стартовому раунді "челленджера" в Канаді з рахунком 4:6, 6:3, 7:5. Про це повідомляє БТУ.

Боротьба на корті тривала понад 2 години. У вирішальному сеті Марченко поступався 1:3, але вийшов вперед 4:3. Івашка виконав ще один брейк, проте з матчбола поступився своєю подачею (5:5). Українець також не втримав свій гейм, після чого в наполегливому геймі суперник все-таки зміг оформити перемогу.

Раніше тенісисти зустрічалися на корті двічі: в фіналі "челленджера" в Реканаті в 2016-му році, коли перемогу святкував Марченко, і в цьому сезоні на тому ж турнірі, де сильніше був представник Білорусі.

Читайте також: Теніс: Марченко зіграє на великому турнірі-челленджері у Ванкувері

Для Іллі Марченко це був дев'ятий старт в поточному сезоні, але здобути дебютну перемогу українець поки не зумів. Хардовий турнір Odlum Brown VanOpen - ATP Challenger Tour із призовим фондом 100 тис. доларів триватиме у Ванкувері до 19 серпня.

Фото: Getty Images

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-