Бесєдін: Головне - позбавити

Бесєдін: Головне - позбавити "Славію" підбирань в центрі поля

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Бесєдін поділився очікуваннями від матчу відбору Ліги чемпіонів УЄФА проти празької "Славії".

Артем Бесєдін на сьогоднішній передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що головне у цьому поєдинку -  позбавити "Славію" підбирань в центрі поля, адже в першій грі чехи реалізували їх дуже багато.

"Головне - позбавити "Славію" підбирань в центрі поля, адже в першій грі чехи реалізували їх дуже багато. Також знаємо, що у них напевно гратиме інший форвард, ніж в першому матчі, що також треба врахувати.

У багатьох команд в центрі захисту дуже рослі захисники, це нормально. Ми вже зробили висновки після першої гри і на завтра маємо свої намітки, щоб забивати. В цілому захист європейських команд трохи швидше, ніж в командах УПЛ, і важливо зробити так, щоб їм важко було відразу розгортатися обличчям до воріт", - цитує Бесєдіна Sport Arena

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" трохи інакше проведе матч-відповідь проти "Славії"

Як повідомляв Укрінформ, у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, який відбувся в Празі, "Славія" і "Динамо" розписали результативну нічию з рахунком 1:1. Поєдинок у відповідь відбудеться у вівторок, 14 серпня, і розпочнеться на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві о 19.30. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-