Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" трохи інакше проведе матч-відповідь проти "Славії"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від матчу відбору Ліги чемпіонів УЄФА проти празької "Славії".

Олександр Хацкевич на сьогоднішній передматчевій прес-конференції, зокрема, висловив упевненість у тому, що його команда готова до різних сценаріїв і "трохи інакше проведе матч-відповідь проти "Славії".

"Славія" сповідує свій футбол, і тут потрібно окремо готуватися до повторної гри. Ми будемо і хочемо трохи інакше провести матч-відповідь - краще зіграти в центрі поля і приділити увагу стандартам. Ми готові до всього.

Щодо новачків Че Че, Сідіклея і Вітора Буено. До нас прийшли кваліфіковані футболісти, але вони з іншого чемпіонату, це легіонери. Поки вони сповідують дещо інший футбол, ніж у нас, тому для адаптації потрібен час. З досвіду відомо, що якщо гравця відразу кинути в бій, його можна трохи "прибити" емоційно. Тому, коли прийде час, тоді і будемо підпускати новачків до складу", - цитує Хацкевича Sport Arena

Читайте також: "Динамо" офіційно представило Супрягу і Буено

Як повідомляв Укрінформ, у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, який відбувся в Празі, "Славія" і "Динамо" розписали результативну нічию з рахунком 1:1. Поєдинок у відповідь відбудеться у вівторок, 14 серпня, і розпочнеться на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві о 19.30. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-