«Динамо» - «Славія»: покращення гри вже сьогодні

«Динамо» - «Славія»: покращення гри вже сьогодні

Укрінформ
Кияни повинні знайти внутрішні резерви аби пройти клуб з Праги.

«Динамо» (Київ, Україна) – «Славія» (Прага, Чехія). Ліга чемпіонів. Кваліфікація. Другий матч третього раунду. 14 серпня. 19:30. Київ. НСК «Олімпійський». Арбітр: Даніель Стефанскі (Польща). Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

Перший матч суперників у Празі завершився внічию 1:1. Але результативна нічия на виїзді не додала усім нам оптимізму – «Динамо» зіграло відверто погано. Безнадія і примітив в атаці, провальні відрізки у «фізиці», провисання у центрі півзахисту, безліч валідольних епізодів біля власних воріт після стандартів. По справедливості, кияни мали той матч програвати, але гол Вербича і спортивне щастя допомогли нам.

Читайте також: Динамо - Славія: букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА

Тепер у Києві «Славія» зобов’язана йти вперед (0:0 чехів не влаштовує), а як суперник вміє атакувати, ми всі побачили тиждень тому. Мотивація і класна форма лідерів (Змргала, Соучека, Гушбауера, Стоха і Шкоди) гарантують, що команді Олександра Хацкевича буде дуже складно. А тому тренерському штабу необхідно щось змінювати, інакше «Динамо» другий рік поспіль пролетить повз Лігу чемпіонів, а це для Хацкевича стане вироком.  

У чому резерв «Динамо»? Щодо тактичних і кадрових змін, то вони не очевидні. У тренерів «Динамо» наразі обмежений вибір, придумати щось кардинально нове крім навісів, забігань і високого пресингу буде складно. Набагато важливіше, аби Хацкевич пояснив динамівській молоді та легіонерам, що Ліга чемпіонів для клубу – це справа честі. А отже кожен повинен знайти в собі внутрішні резерви і видати максимум на полі.

Насамперед, мають додати ключові динамівські гравців – Вербич, Циганков, Гармаш і Морозюк. Усі вони зіграли невдало в Празі, особливо Морозюк, який цілковито програв Стоху свій фланг. Чекаємо більше креативу від Вербича і Циганкова, які в першому матчі спрощували усі рішення і грали негостро. Не втрачаймо надії побачити нарешті гол від Бесєдіна.

Читайте також: Наставник "Славії": Ми беремо Делі та Сікору до Києва

Найгірше, що у Хацкевича немає вже готового джокера на лаві запасних. Бразильці Че Че, Сідклей і Буено хоч і є у заявці на Лігу чемпіонів, але вони наразі абсолютно не інтегровані у команду, а тому у відповідальний момент можуть лише нашкодити. Куди більше сподівань на наших хлопців – Андрієвського, Шапаренка і Русина. Кожен чекає на свій шанс і кожен здатен вистрілити. Головне, аби цей шанс вони отримали.     

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-