Кличко взяв участь у відкритті чемпіонату Європи з міні-футболу

Кличко взяв участь у відкритті чемпіонату Європи з міні-футболу

Фото
Укрінформ
Мер столиці Віталій Кличко взяв участь у відкритті чемпіонату Європи з міні-футболу-2018, який розпочався у Києві. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Матчі відбуватимуться у комплексі «Місто спорту» на Долобецькому острові у Гідропарку. У змаганнях бере участь 20 команд із різних країн, у числі яких і збірна України. Це вже 9 євротурнір під егідою європейської асоціації міні-футболу (EMF)", - йдеться у повідомленні. 

Кличко привітав усіх учасників і вболівальників чемпіонату та зазначив, що українська столиця рада приймати таку спортивну подію.

«Це добре, що у Києві відбувається все більше великих міжнародних заходів - культурних, спортивних. Ми на високому рівні провели і пісенний конкурс Євробачення минулого року, і фінал Ліги чемпіонів УЄФА цієї весни, і готуємося вперше прийняти конгрес Всесвітньої боксерської організації (WBC) восени цього року. І також я радий, що сьогодні ми відкриваємо у Києві європейський чемпіонат із міні-футболу, яким захоплюються мільйони людей у світі», - зазначив Кличко.

Збірна України з міні-футболу поступилася Італії у першому матчі ЧЄ - 3:6 / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

Як зазначається, українська федерація міні-футболу існує з 2016 року. Відтоді вона брала участь у всіх континентальних першостях. Міні-футбол - це аматорський вид спорту в Україні. За його правилами, участь у матчах можуть брати лише ті футболісти, які упродовж останнього року не мали професійних спортивних контрактів.

Читайте також: Україна програла стартовий матч чемпіонату Європи з міні-футболу

Чемпіонат триватиме у Києві до 18 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-