В цьому році я максимально працювала над психологією - Марина Бех

В цьому році я максимально працювала над психологією - Марина Бех

Відео
Укрінформ
Українка розповіла про мотивацію під час фіналу.

Українська легкоатлетка Марина Бех поділилася емоціями від «срібла» чемпіонату Європи зі стрибків у довжину. Про це вона розповіла офіційному сайту федерації легкої атлетики України.

«До боротьби мене підштовхнули останні невдачі, постійно щось не складалося. Але в цьому році ми зовсім по-іншому підійшли до фізичної роботи, а також я максимально працювала над психологією.

У мене є чудова підтримка - мій коханий Михайло Романчук, тренер Вадим Крушинський і батьки. Коли я вийшла в фінал, Михайло сказав, що приїде до мене, а у нього три медалі ЧЄ в плаванні, тому я не могла розчарувати себе, тренера і рідну людину.

Читайте також: Легка атлетика: Марина Бех виборола срібну медаль на чемпіонаті Європи

Надихнуло те, що зуміла в п'ятій спробі посунути Джасмін Сойерс. Вона завжди реалізовувала себе в останніх спробах. Коли вона обійшла мене в шостій спробі з тим же результатом (6.67 м), я зрозуміла, що зараз потрібно викладатися на повну. Дуже рада, що у мене все вийшло в останній спробі, і я стрибнула на 6.73 м», - розповіла Бех.

Це перша медаль Марини Бех на міжнародних турнірах. На минулорічному чемпіонаті світу вона не пройшла кваліфікацію, а на Олімпіаді-2016 в Ріо була 12-ю.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Берліні Україна здобула сім нагород – дві золоті, три срібні та дві бронзові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-