Порошенко привітав українських легкоатлеток з успішним виступом на чемпіонаті Європи

Порошенко привітав українських легкоатлеток з успішним виступом на чемпіонаті Європи

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав українських легкоатлеток Наталію Прищепу, Ольгу Ляхову і Ганну Рижикову з успішним виступом на чемпіонаті Європи

Своє вітання глава держави розмістив у Facebook.

"Щиро вітаю Наталію Прищепу зі здобуттям золота на чемпіонаті Європи з легкої атлетики, а також Ольгу Ляхову - з бронзою на дистанції 800 метрів та Ганну Рижикову - зі сріблом на дистанції 400 метрів з бар'єрами", - написав він.

Порошенко також відзначив вчинок Прищепи, яка, прийшовши до фінішу першою на кваліфікаційному забігу на 800 метрів, повернулася, щоб допомогти бельгійській спортсменці, яка впала, завершити дистанцію.

Читайте також: Наталія Прищепа першою в історії захистила титул чемпіонки Європи в бігу на 800 метрів

"Українці – найкращі! І не тільки тому, що сильні. І не тільки тому, що перемагають. А й тому, що здатні на благородні вчинки. Наша легкоатлетка Наталія Прищепа днями вразила усю Європу: фінішувавши першою у кваліфікаційному забігу на 800 метрів, повернулася, аби допомогти бельгійській спортсменці піднятися після падіння та завершити дистанцію. Цей вчинок – приклад справжньої спортивної дружби та єдності попри суперництво. Вчинок, який викликає захоплення та неймовірну гордість за Україну", - наголосив Президент.

Як повідомлялося, українська бігунка Наталія Прищепа стала першою в історії спортсменкою, яка змогла захистити титул чемпіонки Європи на дистанції 800 метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-