Баскетбол: 13 гравців жіночої збірної України готуються до турніру в Ризі

Баскетбол: 13 гравців жіночої збірної України готуються до турніру в Ризі

Укрінформ
Національна жіноча збірна України з баскетболу продовжує підготовку до міжнародного турніру, який стартує 17 серпня в Ризі (Латвія).

Під керівництвом Горана Бошковича у київській Пущі Водиці на базі Міжнародної Тенісної Академії у режимі дворазових тренувань працюють 13 гравців. Збори триватимуть до 16 серпня. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Міжнародний турнір з баскетболу триватиме в Ризі до 19 серпня. Суперниками збірної України стануть Латвія, Росія і Швеція.

Склад жіночої збірної України: Юлія Мусієнко, Катерина Римаренко, Олена Самбурська, Єлизавета Мітіна, Ганна Ольховик, Таїсія Удоденко, Віта Горобець, Вероніка Любінець, Олена Бойко, Кристина Карп, Вікторія Кондусь, Міріам Уро-Ніле, Дандра Мосс.

Читайте також: Американський баскетболіст влучив у кільце з борту літака

Нагадаємо, що тренувальні збори жіночої збірної України з баскетболу проводяться у рамках підготовки до осінніх матчів відбірковоого турніру Євробаскета-2019.

17 листопада в Софії підопічні Горана Бошковича зіграють зі збірною Болгарії, а 21-го листопада у завершальному матчі відбору приймуть лідера групи F збірну Іспанії. Збірна України наразі посідає у цьому квартеті другу сходинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-