Ващенко:

Ващенко: "Кобра" не знімається з чемпіонату і гратиме на "Геліос-Арені"

Укрінформ
Президент харківського футбольного клубу Першої ліги "Кобра" Сергій Ващенко спростував чутки про зняття клубу зі змагань і розповів про його перспективи.

Сергій Ващенко на терміново зібраному брифінгу у столичному Будинку футболу, зокрема, зазначив, що "Кобра" не збирається зніматися з чемпіонату, а матчі після реконструкції стадіону проводитиме на "Геліос-Арені".

"Інформація про зняття нашої команди зі змагань у Першій лізі не має під собою підґрунтя. "Кобра" не знімалася, не знімається і не буде зніматися з чемпіонату. А такі вкидання інформації – лише надії недоброзичливіців, яким не доля збутися. У нас є домовленість з керівниками "Геліоса" про проведення маштабного фінансового аудиту в клубі. Він завершується 15-16 серпня і після цього Олександр та Матвій Гельштейни передають мені права власності на клуб у повному обсязі.

Переконаний, що ця негативна інформаційна атака спрямована на те, щоб спричинити розкол в команді. Гравцям та персоналу зараз досить складно в психологічному плані, але треба пережити цей складний момент. Я витримаю весь тиск і ми рухатимемося вперед.

Читайте також: «Дніпро» і «Полтава» втратили професіональний статус

У нас є домовленість, що стадіон "Сонячний" буде для нас запасним варіантом для проведення домашніх матчів, поки ми проводимо реконструкцію "Геліос-Арени".  Цей стадіон зі зрозумілих причин з травня місяця не обслуговувався належним чином. З понеділка розпочнемо, вони будуть не лише косметичними (наприклад, щоб змінити всі таблички на ФК "Кобра"), займатимемося і станом газону. Наступну свою домашню гру, через два тижні "Кобра" проведе на "Геліос-Арені", - цитує Ващенка прес-служба ПФЛ.

Фото: ФК "Кобра"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-