Одесити вибороли три «золота» на Кубку України з пожежно-прикладного спорту

Одесити вибороли три «золота» на Кубку України з пожежно-прикладного спорту

Фото
Укрінформ
Рятувальники з Одеси перемогли на смузі з перешкодами, в естафеті та у підійманні штурмовою драбиною.

Триває боротьба за Кубок України з пожежно-прикладного спорту, який проходить на Закарпатті. Про це повідомляє сайт ДСНС.

9 серпня в Ужгороді, на базі Аварійно-рятувального загону спецпризначення, визначилися переможці у підійманні штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти. У цьому виді «золото» здобула команда Одеської області, «срібло» у черкащан, а команда з міста Києва посіла третє місце. 

На Закарпатті триває Кубок України з пожежно-прикладного спорту/ Фото Сергія Гудака

Читайте також: На Закарпатті стартував Кубок України з пожежно-прикладного спорту

На черзі у спортсменів бойове розгортання від мотопомпи, яке відбудеться у місті Чоп.

Нагадаємо, що 8 серпня вже визначилися переможці на 100-метровій смузі з перешкодами та у пожежній естафеті 4х100 метрів.

У фінальному забігу на смузі з перешкодами перемогу здобув Денис Єсипенко, а «срібло» у Юрія Плотникова. Обидва спортсмени з Одеси. «Бронзу» ж виборов представник Волинської області Роман Божук.

У пожежній естафеті кращою стала команда Одеської області із результатом 56,63 секунди. «Срібло» у збірної з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Її результат - 58,40 секунд. «Бронзу» ж дістала Черкаська область, спортсмени якої подолали пожежну естафету за 58,57 секунди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-