Наставник

Наставник "Браги": "Зоря" сильна командною грою

Фото
Укрінформ
Головний тренер португальського футбольного клубу "Брага" Абель Феррейра поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з луганською "Зорею" в рамках відбору Ліги Європи.

Абель Феррейра на предматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що "Зоря" сильна командною грою, має досвід виступів у подібних змаганнях і його команді легко не буде.

"Ми ставимося з великою симпатією до міста на річці. Але подивитися місто не вдалося, тому що ми приїхали сюди працювати. "Зоря" дуже сильна команда. Вважаємо, що нас чекає зустріч з дуже гідним суперником, в складі якого є сильні гравці. Плюс багато уболівальників прийдуть підтримати "Зорю", що може позначитися позитивно на стан футболістів. Ми зіграємо з командою, яка має досвід виступів у подібних змаганнях. Команда входить до топ-4 чемпіонату України. Напевно, нам буде непросто, але ми готові до труднощів.

Серед футболістів можу виділити Громова, але, повторюся, луганчани сильні колективом. Плюс, видно, яка форма роботи тренера зі складом команди. В останніх трьох матчах він міняв гравців, напевно, для того, щоб випробувати їх", - цитує Феррейру прес-служба ФК "Зоря".

Нагадаємо, поєдинок "Зоря" – "Брага" 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи УЄФА відбудеться сьогодні, 9 серпня, в Запоріжжі й розпочнеться о 21.30.

Читайте також: Юрій Вернидуб: Якби «Брага» виступала в УПЛ, то вона б була в лідерах

Вчора футболісти "Браги" випробували газон стадіону "Славутич-Арена" в Запоріжжі, де проводитиметься матч:

Тренування ФК "Брага" на "Славутич-Арені" в Запоріжжі. 8 серпня 2018/Фото: ФК "Зоря"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-