Бокс: Льюїс включив бій з Віталієм Кличком до числа своїх найбільш значущих поєдинків

Бокс: Льюїс включив бій з Віталієм Кличком до числа своїх найбільш значущих поєдинків

Укрінформ
Легендарний британський боксер, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс назвав найбільш значущі поєдинки у своїй кар'єрі.

До числа таких боїв потрапив поєдинок з українцем Віталієм Кличком, що відбувся у червні 2003 року, після якого Льюїс завершив професіональну кар'єру, повідомляє Klitschko-brothers.com

Бій Леннокс Льюїс - Віталій Кличко було визнано "Боєм десятиліття". Після шостого раунду рефері за порадою лікаря вирішив припинити зустріч. У Кличка відкриті дві великі січки - одна над лівим оком, інша на лівій щоці, йде кров з рота. У Льюїса також розсічений ніс, а його ліва сторона обличчя являє собою одну велику пухлину. Оскільки бій було зупинений після того, як лікар вирішив, що українець не в змозі його продовжувати, Віталію зарахували поразку технічним нокаутом. Як з'ясувалося пізніше, на момент зупинки бою Кличко вигравав на всіх трьох суддівських записках з рахунком 58:56.

До списку значущих для Льюїса поєдинків також потрапили "набагато важча, ніж він очікував битва з Френком Бруно", два бої з Евандером Голіфілдом та зустріч в рингу з Майком Тайсоном.

Читайте також: Віталій Кличко: Ми домовилися з Льюїсом, що у нас буде бій

Відзначимо, що Леннокс має намір відвідати конгрес Всесвітньої боксерської ради, який пройде у Києві з 30 вересня по 5 жовтня нинішнього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-