Захисник

Захисник "Маріуполя": Наш козир проти "Бордо" - командна гра і бойовий дух

Укрінформ
Захисник футбольного клубу "Маріуполь" Олексій Биков поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти французького "Бордо" в рамках 3-го раунду відбору Ліги Європи УЄФА.

Олексій Биков в інтерв'ю каналу "Футбол 1", зокрема, зазначив, що маріупольці налаштовані на перемогу, а головний козир – "командна гра і бойовий дух".

"Трепету перед суперником немає. Перед нами стоїть мета - здобути перемогу над "Бордо", отримати позитивний результат у першому матчі. Наш козир - командна гра і бойовий дух.

Підтримка уболівальників в матчі проти "Юргордена" на стадіоні "Чорноморець" дуже сподобалася. Ми знаємо, що в Одесу на гру приїхало багато людей з Маріуполя, були і наші ультрас. Прийшли на стадіон і одесити. Ми з хлопцями після гри обговорювали підтримку глядачів. Нам було дуже приємно, що за нас так активно вболівали. Спасибі уболівальникам. Сподіваємося, що на гру проти "Бордо" прийдуть ще більше людей", - цитує Бикова прес-служба ФК "Маріуполь".

Читайте також: "Бордо" хоче орендувати Шабанова у "Динамо" - ЗМІ

Нагадаємо, перший поєдинок 3-го раунду відбору Ліги Європи між "Маріуполем" і "Бордо" пройде 9 серпня на одеському стадіоні "Чорноморець" і розпочнеться о 20.00. Пряма трансляція матчу відбудеться на телеканалі "Футбол 1".

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-