Хацкевич: Пенальті? Так, фол був

Хацкевич: Пенальті? Так, фол був

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» погоджується з рішенням арбітра призначити пенальті у ворота киян.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував нічию зі «Славією» (1:1) в 3-му раунді кваліфікації ЛЧ. Про це повідомляє dynamo.kiev.ua.

«Гра, до якої ми готувалися, сьогодні і була на полі. Багато боротьби, багато верхової боротьби, верхових передач. Початок був гарним, ми контролювали м'яч, про що і домовлялися з хлопцями. Але коли ми віддавали м'яч супернику, притискалися до своїх воріт - небезпека виникала після підбирань і навісних передач в штрафну. Результат першого матчу задовільний.

Через задуху навіть сидіти було важко, але незручно було обом командам - ​​погода для всіх однакова. Але наші гравці в плані руху витримали.

Вихід Шепелєва на заміну? Він футболіст, який вміє притримати м'яч. Десь щось у нього виходило, десь ні. Від нього вимагалося більше тримати м'яч, шукати простір між лініями. Можливо, десь варто було більше взяти гру на себе. Я задоволений, як він вийшов на заміну і зіграв.

Читайте також: Бліда гра, втрачена перемога

Пенальті? Нам з лави не було видно цього моменту. Так, фол був, але чому не червона картка - це рішення арбітра», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, «Динамо» зіграло внічию 1:1 в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти празької «Славії». Матч-відповідь – 14 серпня в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-