"Барселона" представила Артуро Відаля в якості свого нового футболіста

Відео
Укрінформ
Каталонський клуб "Барселона" офіційно представив 31-річного чилійського футболіста Артуро Відаля в якості свого нового гравця. 

Коментуючи цю подію, екс-захисник "Баварії" Артуро Відаль зазначив, що в захваті від того, що виступатиме разом із Ліонелем Мессі й мріє виграти абсолютно всі трофеї.

"Я приїхав до "Барселони" для того, щоб виграти абсолютно все. І віддам всі сили для цього. Я в захваті від того, що виступатиму в одній команді з такими зірками, як Ліонель Мессі, Луїс Суарес, Серхіо Бускетс та інші. Що я можу запропонувати "Барсі"? Свій бойовий дух і бійцівський характер, вміння захищатися і атакувати, здатність діяти на благо команди. Не можу дочекатися, коли почнеться цей новий захоплюючий етап моєї кар'єри", - цитує Відаля football.ua

Читайте також: Футболіст Артуро Відаль отримуватиме в "Інтері" €5 млн на рік - ЗМІ

Відео інтерв’ю з Відалем:

Раніше ЗМІ повідомляли, що Артуро Відаль уже погодив трирічний контракт з міланським "Інтером", за яким його річний оклад становитиме 5 млн євро. Футболіст перейшов в "Баварію" влітку 2015 року. До цього він протягом чотирьох сезонів виступав за туринський "Ювентус". Минулого сезону Відаль провів 34 матчі в складі "Баварії", в яких відзначився 6 забитими м'ячами і 2 результативними передачами.

Фото: ФК "Барселона"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-