Світоліна: Приємно починати турнір у Монреалі в якості чинного чемпіона

Світоліна: Приємно починати турнір у Монреалі в якості чинного чемпіона

Укрінформ
П’ята "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася очікуваннями перед стартом на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 (Coupe Rogers) у Монреалі (Канада).

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що вона дуже рада розпочинати турнір в якості діючого чемпіона і мріє якомога краще відіграти другу частину сезону.

"Починати турнір в якості діючого чемпіона - це приємно. Це надає мені екстра-впевненості у собі, тому що я вже виступала добре минулого року. Коли я вийду на корт, то пам'ятатиму, що вже проходила весь цей шлях.

Зазвичай після Вімблдону у нас є канікули, але вже на наступний ранок після поразки в першому колі я стала знову тренуватися. Я була дуже засмучена тим, як зіграла на Вімблдоні. Трав'яний сезон теж не був найкращим. Коли ти чимось незадоволений, то потрібно це міняти і повертатися до роботи. У мене був чотиритижневий тренувальний блок, я вклала в нього багато праці. Я насправді хочу дуже сильно відіграти у другій частині сезону, це моя мета", - цитує Світоліну БТУ.

У другому колі тенісного турніру Coupe Rogers у Монреалі Еліна Світоліна зустрінеться з переможницею матчу Міхаела Бузернеску (Румунія) - Ван Цян (Китай).

Читайте також: Бондаренко вийшла у фінал кваліфікації на турнірі WTA у Монреалі

Як повідомляв Укрінформ, українська тенісистка Катерина Бондаренко успішно подолала перше коло відбіркового бар'єру на турнірі WTA серії Premier 5 (Coupe Rogers) у Монреалі з призовим фондом $2,82 млн.

Фото: Journal de Montreal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-