Віктор Матвієнко про гру Динамо - Шахтар: донеччани виглядають краще, та я ставлю на нічию

Віктор Матвієнко про гру Динамо - Шахтар: донеччани виглядають краще, та я ставлю на нічию

Ексклюзив
Укрінформ
Футбольна легенда "Динамо" 70-х років, володар Кубка кубків і Суперкубка-1975 Віктор Матвієнко вважає що молодим киянам у сьогоднішньому матчі УПЛ проти більш майстерного "Шахтаря" буде нелегко.

Проте, в інтерв'ю кореспонденту Укрінформу знаменитий фланговий захисник зробив прогноз, що зустріч завершиться внічию.

"У цілому "Шахтар", природно, виглядає краще за ігровими лініями. Крім того, він набагато краще укомплектований. У киян особливого прогресу не видно. У команді грає в основному молодь, яка явно поступається такому опоненту, як "Шахтар", в індивідуальних діях. Мені це особливо помітно, оскільки в наш час такої різниці у класі між командами-суперницями не було. Причому, не тільки в колишньому Союзі, але і в Європі. Так, молодь, це добре. Але її потрібно підпускати до "основи" поступово, інакше проблем не уникнути. У перших турах кияни вигравали, але ви подивіться, як забивалися ці вимучені переможні м'ячі - то помилка захисника, то ще якийсь казус. За великим рахунком, команда практично нічого не створює, поступається з точки зору  індивідуальних дій", - сказав Матвієнко.

Він також назвав дві причини, чому гра може завершитися внічию.

"Який буде результат матчу? Нічия. Більше схиляюся до нічиєї. По-перше, "Шахтар" нині не на піку. У нього відбувається ротація у складі. По-друге, київська молодь, яка виступає вдома,  прагнутиме показати себе, в кожному епізоді діятиме рішуче. Це може допомогти", - зазначив екс-захисник "Динамо".

"Головне, щоби цю важливу гру не зіпсував арбітр, - продовжив Віктор Матвієнко. - Багато що залежатиме від його кваліфікації та принциповості".

Читайте також: Де дивитися "Динамо" - "Шахтар" та інші матчі 3 туру чемпіонату України з футболу

Нагадаємо, матч третього туру чемпіонату України між "Динамо" та "Шахтарем" розпочнеться 3 серпня на НСК столичному "Олімпійський" о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-