Баскетбол 3х3: збірна України U-18 програла Ірландії у відборі чемпіонату Європи

Баскетбол 3х3: збірна України U-18 програла Ірландії у відборі чемпіонату Європи

Укрінформ
Чоловіча збірна України U-18 з баскетболу 3х3 програла команді Ірландії в стартовому поєдинку кваліфікації чемпіонату Європи.

Поєдинок Ірландія – Україна, який проходив у Барі (Італія), закінчився з рахунком 19:15. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Українці першими пішли вперед, однак суттєву перевагу зі старту захопити не вдалося – суперник не відставав. Не зустрічаючи надто жорсткого пресингу ірландці досить впевнено почували себе на майданчику. Після половини ігрового часу вони були попереду – 9:7.

Після шести хвилин гри суперник вже мав чотири очки переваги. Коли до кінця ігрового часу залишалося трохи більше двох хвилин, українці додали агресії та скоротили до мінімуму різницю. Ірландці запекло захищалися на останніх секундах, а влучні заключні штрафні остаточно позбавили українську команду можливості відігратися.

У другому матчі дня Україна зіграє проти Андорри. Поєдинок розпочнеться орієнтовно о 20.10.

Читайте також: Збірні України (U-18) з баскетболу вирушили на відбір чемпіонату Європи 3х3

Як повідомляв Укрінформ, на груповому етапі кваліфікації суперниками збірної України будуть Андорра, Німеччина, Швейцарія та Ірландія. Переможці груп одразу потрапляють на чемпіонат Європи. Другі та треті команди груп розіграють між собою дві інші путівки. Матчі проходитимуть 3-4 серпня. Фінальний турнір чемпіонату Європи U-18 пройде 31 серпня – 2 вересня в угорському Дебрецені. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-