Сьогодні стартує чемпіонат України з футболу серед жіночих команд

Сьогодні стартує чемпіонат України з футболу серед жіночих команд

Укрінформ
У 28-му за ліком розіграші національної першості з футболу серед жінок візьмуть участь 10 команд із восьми регіонів України.

Команди-учасниці проведуть два кола за системою "осінь-весна", загалом - 90 матчів. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд, що стартує сьогодні, візьмуть участь 10 колективів: "Житлобуд-1" (Харків), "Житлобуд-2" (Харків), "Ятрань-Берестівець" (Уманський р-н., Черкаська обл.), "Пантери" (Умань, Черкаська обл.), "Злагода-Дніпро-1" (Дніпро), "Єдність-ШВСМ" (Плиски, Чернігівська обл.), "Родина-Ліцей" (Костопіль, Рівненська обл.), "Ладомир" (Володимир-Волинський, Волинська обл.), "Восход" (Олешківський район, Херсонська обл.), "Янтарочка" (Новояворівськ, Львівська обл.).

Розклад матчів 1 туру чемпіонату України серед жінок:
03.08.2018

"Житлобуд-1" - "Родина-Ліцей"
04.08.2018
"Єдність-ШВСМ" - "Житлобуд-2"
05.08.2018
"Пантери" - "Восход"
"Янтарочка" - "Злагода-Дніпро-1"
"Ладомир" - "Ятрань-Берестівець"

Читайте також: Футбол завдає чоловікам меншої шкоди, ніж жінкам

За підсумками турніру переможець першості отримає путівку до жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. Команда, що посяде останнє місце, гратиме два перехідні матчі (вдома та на виїзді) з командою, яка фінішує третьою в першій лізі. Переможець за результатами цих матчів отримає право грати в елітному дивізіоні. Команди, що посіли два перших місця у першій лізі, відразу підвищуватимуться у класі. Таким чином, із сезону-2019/20 відбудеться розширення вищої ліги до 12-ти команд.

Фото: womensfootball.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-