Наставник

Наставник "Маріуполя": "Юргорден" нас недооцінив

Фото
Укрінформ
Головний тренер приазовського футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич поділився враженнями від переможного виступу команди в другому турі кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Олександр Бабич, зокрема, подякував уболівальникам за підтримку команди на одеському стадіоні "Чорноморець", де проходила зустріч.

"Почну з того, з чого починав попередню прес-конференцію в Швеції - подякувати вболівальникам, стадіон. Підтримка дванадцятого гравця сьогодні була відчутна. Це дуже радує. Ми теж радіємо. Ми заробили очки в скарбничку України. Емоцій особливо немає. Вони залишилися на полі. В цілому, хлопці план на гру виконали. Ми змусили суперника поспішати, нервувати. Ми грали компактно. Завдання було не дати центральним півзахисникам суперника починати атаки. Необхідно було, щоб їх починали центральні захисники. Це, в принципі, у нас виходило: після того, як їх атаки починали захисники, ми організували не одну контратаку. Сьогодні фарт був на нашому боці, але ми його заслужили. У першій грі "Юргорден", будемо відверті, нас недооцінив. Сьогодні у нас була невелика перевага і в психологічному плані. Хлопці повірили в свої сили.

Не можу сказати, що все у нас виходило. "Юргорден" - силова команда. Ми - маленька команда, суперник вже замовляв квитки на "Бордо". Радує, що у хлопців є характер. Сьогодні треба порадіти, але це вже історія, і завтра вже треба відновлюватися і готуватися до наступних ігор.

Читайте також: "Маріуполь" зіграє з "Бордо" в наступному раунді Ліги Європи УЄФА

Звісно, нам треба посилення, щоб кожного тижня ми могли конкурувати. Ми над цим працюємо. Як мені сказали, днями до нас мають приїхати нові вітчизняні виконавці", - цитує Бабича прес-служба ФК "Маріуполь".

"Маріуполь" - "Юргорден" 2:1/Фото: ФК "Маріуполь"

Як повідомляв Укрінформ, 2 серпня "Маріуполь" переміг шведський "Юргорден" в матчі у відповідь другого раунду кваліфікації Ліги Європи з рахунком 2:1 і пробився до наступного кола змагань. Наступним суперником "Маріуполя" в Лізі Європи стане французький футбольний клуб "Бордо". Матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи відбудуться 9 і 16 серпня. Перший матч проти "Бордо" приазовці проведуть вдома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-